Micro Blading

Microblading is een semi-permantente make-up techniek die gebruikt wordt om de illusie van vollere wenkbrauwen te maken. ” Met deze methode kan je bijna elke look creëen: van zeer natuurlijke lichte afwerking tot een prachtig gewaagde wenkbrauw “. Eerst overleggen we met jou over de beste wenkbrauwenvorm voor jouw gezicht en dan kiezen we een kleur die overeenkomt met de natuurlijke haarkleur en de ondertoon van de huid. Het voorhoofd wordt dan gereiningd en verdoofd voor de behandeling. in plaats van een machine te gebruiken, gebruiken we een klein handgereedschap om de haarstreken handmatig te tekenen. Ten slotte passen we een zalf om het genezingsproces te versnellen.

Afspraak maken?
Naar prijslijst

Micro Blading

Microblading is een semi-permantente make-up techniek die gebruikt wordt om de illusie van vollere wenkbrauwen te maken. ” Met deze methode kan je bijna elke look creëen: van zeer natuurlijke lichte afwerking tot een prachtig gewaagde wenkbrauw “.

Eerst overleggen we met jou over de beste wenkbrauwenvorm voor jouw gezicht en dan kiezen we een kleur die overeenkomt met de natuurlijke haarkleur en de ondertoon van de huid. Het voorhoofd wordt dan gereiningd en verdoofd voor de behandeling. in plaats van een machine te gebruiken, gebruiken we een klein handgereedschap om de haarstreken handmatig te tekenen.

Ten slotte passen we een zalf om het genezingsproces te versnellen.

Afspraak maken?
Naar prijslijst

Contact

Castricumplein 40,
2547 JA Den Haag, Nederland

angeliquehelleman@gmail.com
+31 6 418 597 26

Info

Op afspraak kan je bij ons langskomen 

Volg ons

Copyright © 2019 Power Brows | By ICT Service Limburg

Copyright © 2019 Power Brows | By ICT Service Limburg