Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows is dé nieuwe trend op het gebied van semipermanente make-up. Met een PMU-apparaat brengen we pigment in de wenkbrauw. Wij hanteren de techniek ‘browmapping’. Dit betekent dat we het uiteinde van de wenkbrauw wat donkerder maken (als het ware inkleuren) en het begin van de wenkbrauw wat lichter. Hierdoor ontstaat een mooi ombre-effect, waardoor het lijkt alsof je jouw wenkbrauwen zelf hebt getekend! Powder Brows zijn dus dé oplossing voor mooie, on-fleek wenkbrauwen!

Wat houdt de Basis Training in?

De Basis Training is alleen voor leerlingen die graag een officiële artiest willen worden op het gebied van de semipermanente Powder Brows. Je leert tijdens de BasisTraining alle basisvaardigheden die je nodig zult hebben om het perfecte resultaat te behalen met de semipermanente Powder Brows.

Tijdens deze training leer je dus onder andere de theorie van de Powder Brows. Deze theorie bestaat in het kort over de verschillende pigmentkleuren, speciale technieken en verschillende huidtypes . Ook zul je de techniek ‘Browmapping’ in de praktijk oefenen en onder de knie krijgen. 

Het programma van de BasisTraining:

DAY ONE:

We starten de eerste dag om 09:00 uur met een kennismaking en met het uitpakken van de giftbag. Hierna krijg je een korte theorie uitleg en maak je hier een werkmap van. De theorie gaat onder andere over de powder brows techniek, speciale handbewegingen en uitleg over pigmentkleuren. We leren je na de theorie de techniek van ‘Browmapping’ (bedacht door PowderBrows Academy). 

DAY TWO:

DAY THREE:

DAY FOUR (zes weken ná de laatste trainingdag):

Het materiaal hoef je zelf niet mee te nemen. Dit hebben wij namelijk voor je klaarliggen. Het enige dat je zelf moet meenemen zijn drie verschillende modellen en natuurlijk veel enthousiasme!

Prijzen:

1650 ex btw, inclusief GoodieBag

Voor reserveringen stuur een mailtje naar angeliquehelleman@gmail.com

Prive training is 100,- extra voordeel is dan dat je zelf een datum uit kan kiezen. 

Betaling termijnen is mogenlijk