Let your brows shine

Onze doel is om je wenkbrauwen te veranderen met de juiste look, als je niet tervreden bent met je wenkbrauwen omdat ze niet de juiste vorm en/of omtrek hebben, daarvoor nemen we graag onze tijd om jouw wenkbrauwen perfect te maken naar jouw wensen voor de perfecte look. 

Henna Brows zijn tegenwoordig in, want het is geschikt voor langere tijd om mooiere wenkbrauwen te krijgen. En het wordt gemaakt van de Lawsonia inermis en is plantaardig zodat de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigt raakt, het is zelfs gezond voor je wenkbrauwen! Onze wenkbrauw henna is dan ook de beste wenkbrauwverf die er is. Logisch, als je ziet wat voor resultaten je ermee krijgt.

Afspraak maken?
Naar prijslijst

Let your brows

shine

Onze doel is om je wenkbrauwen te veranderen met de juiste look, als je niet tervreden bent met je wenkbrauwen omdat ze niet de juiste vorm en/of omtrek hebben, daarvoor nemen we graag onze tijd om jouw wenkbrauwen perfect te maken naar jouw wensen voor de perfecte look. En vooral dat een ieder verschilende gezichtsstructuur, wenkbrauwen, gewenste looks hebben houden wij graag rekening hoe je “brows” wilt hebben.

Henna Brows zijn tegenwoordig in, want het is geschikt voor langere tijd om mooiere wenkbrauwen te krijgen. En het wordt gemaakt van de Lawsonia inermis en is plantaardig zodat de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigt raakt, het is zelfs gezond voor je wenkbrauwen! Onze wenkbrauw henna is dan ook de populairste wenkbrauwverf die er is. Logisch, als je ziet wat voor resultaten je ermee krijgt. 

Afspraak maken?
Naar prijslijst

Contact

Castricumplein 40,
2547 JA Den Haag, Nederland

angeliquehelleman@gmail.com
+31 6 418 597 26

Info

Op afspraak kan je bij ons langskomen 

Volg ons

Copyright © 2019 Power Brows | By ICT Service Limburg

Copyright © 2019 Power Brows | By ICT Service Limburg