Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows is dé nieuwe trend op het gebied van semipermanente make-up. Met een PMU-apparaat brengen we pigment in de wenkbrauw. Wij hanteren de techniek ‘browmapping’. Dit betekent dat we het uiteinde van de wenkbrauw wat donkerder maken (als het ware inkleuren) en het begin van de wenkbrauw wat lichter. Hierdoor ontstaat een mooi ombre-effect, waardoor het lijkt alsof je jouw wenkbrauwen zelf hebt getekend! Powder Brows zijn dus dé oplossing voor mooie, on-fleek wenkbrauwen!

Wat houdt de Masterclass Training in?

De Masterclass Training is alleen voor leerlingen die al een certificaat hebben bij een gecertificeerde artiest. Het certificaat kan tevens ook bij ons behaald worden. De Masterclass Training is dus niet voor leerlingen die nog géén ervaring hebben. Hiervoor geven wij een BasisTraining.

Tijdens de Masterclass Training zul je jouw al geleerde skills naar een nóg hoger level brengen! We focussen ons niet op de basisvaardigheden, maar we zullen ons vooral focussen op het verbeteren van de al aangeleerde technieken en vaardigheden. 

Ik leer je 2 technieken  powderbrows en ombre brows