Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows is dé nieuwe trend op het gebied van semipermanente make-up. Met een PMU-apparaat brengen we pigment in de wenkbrauw. Wij hanteren de techniek ‘browmapping’. Dit betekent dat we het uiteinde van de wenkbrauw wat donkerder maken (als het ware inkleuren) en het begin van de wenkbrauw wat lichter. Hierdoor ontstaat een mooi ombre-effect, waardoor het lijkt alsof je jouw wenkbrauwen zelf hebt getekend! Powder Brows zijn dus dé oplossing voor mooie, on-fleek wenkbrauwen!

 

Wat houdt de Masterclass Training 2 dagen in?

De Masterclass Training 2 dagen is alleen voor leerlingen die al een certificaat hebben bij een gecertificeerde artiest. Het certificaat kan tevens ook bij ons behaald worden. De Masterclass Training 2 dagen is dus niet voor leerlingen die nog géén ervaring hebben. Hiervoor geven wij een BasisTraining. 

 

Tijdens de Masterclass Training 2 dagen zul je jouw al geleerde skills naar een nóg hoger level brengen! We focussen ons niet op de basisvaardigheden, maar we zullen ons vooral focussen op het verbeteren van de al aangeleerde technieken en vaardigheden.  

 

Het programma van de Masterclass Training 2 dagen:

We starten de eerste dag om 09:00 uur met een kennismaking en met het uitpakken van de giftbag. Hierna krijg je een korte theorie uitleg en maak je hier een werkmap van. De theorie gaat onder andere over de powder brows techniek, speciale handbewegingen en uitleg over pigmentkleuren. We leren je na de theorie de techniek van ‘Browmapping’ (bedacht door PowderBrows Academy). We laten de techniek hiervan stap voor stap zien in een demofilm. Het laatste wat we deze dag doen is het oefenen op latex en een ballon.

 

De tweede dag starten we ook om 09:00 uur. We gaan dan door met het oefenen van de techniek op latex. Om 11:00 uur gaan we de powder brows aanbrengen op je eerste model. Om 15:00 uur beginnen we met een tweede model. Het is dus belangrijk dat je twee verschillende modellen meeneemt. Aan het einde van de dag krijgen jullie je eigen certificaat uitgereikt. Als laatste krijg je nog uitleg over de GGD-keuring. Krijgen ze hier ook een certificaat uitgereikt?

 

Het materiaal hoef je zelf niet mee te nemen. Dit hebben wij namelijk voor je klaarliggen. Het enige dat je zelf moet meenemen zijn twee modellen en natuurlijk veel enthousiasme!

 

Prijzen: